ut med mamma och diva!

nu har jag och mamma kollat på "johan falk" på tv, den va faktiskt bra, och nu ska vi ut med diva en runda, sen ska jag väll bara tråka, och läsa "när jag hör din röst" för jag ska bli klar med 2:an före mia hahah! ;D jag säger godnatt redan nu, för jag tror inte jag skriver mer efter detta, godnatt haha! puss.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

skola imorgon..

hej jag har inte skrivit på länge, men jag har inte orkat.. och imorgon börjar skolan jag orkar inte med skolan heller, den kommer ändå vara så jävla tråkig-.- lovet har varit helt okej, fast det kunde ha varit roligare haha! men jag har träffat nadia som jag har saknat som fan så det va kul! nu ska vi träffas oftare har jag bestämmt, för jag tänker inte tappa kontakten med henne en gång till hah. vill ni veta en bra nyhet, selen har ett andanamn nu, hon tar sin kusins namn som är väldigt sjuk, för om något händer med hennes kusin vill hon bära hennes namn med sig, så nu heter hon selen NEDA micoogullari! men nu ska jag kolla på tv och vara med min mamma lite, för hon är ledig idag, jag vill också kolla på film, så hoppas det kommer någon bra på tv, annars får vi väll se någon som vi har hemma, men ni får ha det bra, jag skriver lite senare också, puss.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

idag,idag&idag.

hej,idag ska jag vara med megi, eller jag ska följa med henne till stan, sen efter det ska jag hem till selen, jag vet itne om det bara är jag som ska vara där eller om fler kommer, men ja det va vad jag vet om min dag än så länge, och att megi har försökt väcka mig riktigt länga, och till sist fick hon ringa hem till mig och be min mamma väcka mig hahahah! men nu ska jag göra v mig, puss.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

"a walk to remember" äger!

hej jag skrev ingenting igår, för jag sov hela dagen, hade mensvärk och jag hade huvudvärk också, men sandra skrev ju ett gullig inlägg till mig, jag älskar dig sandra du betyder så jävla mycket!(L) idag har jag iaf sovit tills typ 3-halv4, sen läste jag lite i "om jag kunde drömma" men sen va jag tvungen att åka till stan och jobba, och på vägen dit snackade jag med ellie i tele, och när jag hade jobbat klart snackade jag med sandra, hon va hos hennes nya kompis nike, när jag kom fram till lördagsgatan träffade jag ellie, hon skulle handla mat med sin pappa och syster, och sen viste jag inte vad jag skulle göra, orkade inte gå hem just då, så jag tänkte jag hälsar på selen och vi kolade på världens näst bästa film, efter twilight filmerna då asså! och det va "a walk to remember" fatta så bra den är! jag är kär i den filmen asså, men förälskad i twilight filmena! när vi hade sett den va vi lite på datorn, sen va jag tvungen att gå hem och här hemma har jag läst ut min älskade bok "om jag kunde drömma" och börjart på "när jag hör din röst" och sen har jag kollar på "smenmånad" med mamma, den är skit rolig hahah, och nu ska jag och mamma ut med diva, och sen ska jag nog vara inne lite på datorn och sen läas och efter det ska jag sova så att jag kommer upp lite tidigare imorgon för att jag ska till stan med megi, men nu måste jag skynda mig ut med diva. puss.

a walk to remember är så jävla bra!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

<3

jag älskar min denise jävligt mycket / www.wiiese.blogg.se

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

tisdag.

hej, när carro hade gjort v sig åkte vi ju till stan och åt sen åkte vi till ad, och på  bussen träffade vi megi och hennes systrar, sen gick carro till patte och dom och jag och megi gick till abbe och hämtade våra saker som va i hans källare. sen va vi ute med han, cassie och fanny, men fanny skulle hem då så vi följde henne, och sen va vi ett tag sen berättade cassie en hemlighet för oss hahah. ja det va väll va vi gjorde, men sen när jag kom hem började jag och abbe bråka -.- och sen bråkade han, jag och megi, så det blev värsta kalabaliken på msn hahaha, men nu är vi vänner hoppas jag.. och nu skackar jag med saknade amanda på msn som jag alltid va med när jag va liten som dom som jag kännde då kanske kommer ihåg, jag saknar henne som fan, vi gjorde allting tillsammans, duschade, åkte på semester, va i danmark, firade nyår, åkte till pippiland, och massa fler saker, men sen tappade vi kontakten och vi har inte hört från varandra på ca 8-9 år, men vi snackar nu igen och det är verkligen roligt, vi ska träffas snart också! och vet ni vad? vi va gulligast när vi va små! ska lägga upp några bilder, men fler kommer på bdb sen när jag har min mobil så att jag kan fotta bilderna! nu ska jag snart sööööva för det behöver jag faktiskt, men ska nog vänta tills mamma kommer hem från jobb, hon jobbade natt idag, men mormor va här hahahahhah, puss.

påväg hem från pippiland!

när jag hade tappat min första tand!

jag va nog lite sugen hahaha!

hej amanda slå i flaskan...låt hon lustig vara!

nu va det dags att slappa.. ;p

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

inte lita mig mig, annars dig?

abbe jag pallar inte med sånt skit, ska vi bli övänner och västa bara för detta skitet, tror du inte jag vill att du ska kunna lita på mig eller? du är fan cp som ens säger det från första början sen tror att man sprider omkring det, jag är inte som dig, du gör sånt inte jag! och sen säger du att det är mig man inte kan lita på snälla.. du får bestämma dig, för jag vill inte umgås med folk som inte kan lita på mig känns så onödigt att ens vara med dig då! ingen puss.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

med bästavän!

hejsan, nu sitter jag hemma hos carro på hennes sötsa lilla rosa dator, vill också ha en sån! igår va jag med henne också och vi va i stan sen när vi va på 7 eleven kom det 2 såna tjejer som började fotta och sånt där, och dom sneade oss totalt, vi bara okej vafan har vi gjort liksom? men när vi tog bussen hem till carro va en av dom tjejerna på den och då sa hon inte så mycket.. jag kunde inte ta av ögonfransarna för stina hade tandvärk och jobbade inte igår, så vi ska se om hon jobbar idag, annars får jag fan ts bort dom själv för jag kan inte ha dom hängande som 2 gardiner hahah, men nu ska jag göra v mig och åka till stan med carro, vi ska äta sen ska vi nog till ad, men hon ska va med madde och dom tror jag och jag ska nog va med abbe, men vi får se, puss.

carros söta dator är den till vänster, visst är den söt? ;D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

greatest love of all - whitney houston!

jag älskar den låten den är så bra! jag vaknade vid kvart över 3 idag.. lite sent men vad ska man göra när man itne kan somna tidigt, nu ska jag snart göra v mig och åka ner till carro på salongen, jag ska ta av mina lösögonfransar, och carro färgar sått hår, det ska bli skönt att få av dom ett tag, ska nog göra nya lite senare, det är bra för man slipper maskara och sånt, men nu måste jag nog göra v mig om jag ska hinna ta bussen vid 5, lyssna på låten den äger! puss.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

bio - avatar!

jag va ju på bio med dalia, selen och sandra kl kvart över 9, avatar va riktigt bra, inte alls någon krigar film på det sättet som man kan tro när man ser trailern, den va mer en känsosam film, jag grät nästav vid vissa tillfällen, men jag den va iaf väldigt bra, men den slår inte twilight filmerna! jag tror ingen film kan slå dom! filmen tog slut typ 5 över 12 och då kom dalias bror och hämtade henne, och selens bror hämtade oss 20 minuter efter det och körde oss hem, sen har jag bara suttit vid datorn och kollat på en film, men nu ska jag och mamma kolla på tv, puss.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

göra v mig.

haloj, nu ska jag göra v mig för vid halv 8 kommer sandras mamma och hämta mig, sen kör vi till stan och hämtar ut biljetterna, och äter någonting på max kansken, men nu måste jag skynda mig, för man vet aldrig om dom är här tidigare, och då måste jag vara fördig, ni får ha det bra! puss.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

sandra & mia!

hej, igår va jag ute med mia och sandra, jag har inte träffat mia på flera månader så det va kul! har saknat henne som fan! men nu har vi träffats! kanske träffar henne senare idag också, vi va först hemma hos sandra men sen när hennes mamma kom så gick vi ut och vi åt på pizzerian, och när vi va i affären så va det en sån fullegubbe som snackade med oss, han bara, ni är så vackra allihop, vi bara okej? sen snackade han i 100 år och han i kassan bara stanna här inne tills han har gått.. och till mia sa han som va full du är en tuff brud i lyxförpackning eller vad det nu heter, och sen gick han hhahah, han va rolig! sen förljde sandra och mia mig en bit! och när jag va hemma satt jag bara vid datorn och knarkade "greatest love of all - whitney houston" den är så jävla bra! sen gick jag och la mig, och lästa, det var vad jag gjorde går. och jag vaknade nyss och nu ska jag snart jobba, sen ska jag träffa min pappa, och efter det ska jag på bio med sandra, dalia och selen, vi ska se avatar, alla säger att dne är så jävla bra, så då får man väll ta och se den! men nu måste jag göra v mig innan min mamma dampar hahah! puss.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

selen och sandra.

hej, förlåt för dålig upptatering, men jag har inte varit vid datorn.. igår va jag hemma hos selen med sandra, vi kollade på massor med extra material till twilihgt filmen, och sen kollade vi lite på harry potter och sen kom sandras mamma och hämtade mig och henne, när jag kom hem va jag uppe och kollade på en film ända till 6 på morgonen. det va min gårdag, jag har en till sak att säga, det är folk som har kommenterat min blogg, att den är dålig och så, men jag tvingar ingen att läsa den, jag tycker bara det är kul att skriva, och den är också till för att mina kompisar ska läsa och veta vad jag har gjort under dagen, så läs inte om ni itne gillar den! puss.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

2009 - 2010!

hej, nu är 2009 slut, och 2010 är igång! detta året ska bli ännu bättre än 2009 ellerhur alla! och förra årets nyår ägde!! jag, abbe och megi gick hem till abbe vid typ halv 11, sen va vi på hans systers rum, efter ett tag kom boris och dom upp och höll på hela tiden, hahah! med jag trodde att vi skulle vara där själva, fast genco och hans kompisar va också där hahhaha! det va skit kul, sen kl 12 gick vi ut och dom skjöt (stavning) raketer! och boris är cp, han tog av pinnen på dom och kastade iväg dom stora raketerna i andras trädgårdar och sånt! såå normal. men när kl va 10 över 12 gick jag, abbe och megi hem till han igen, och alla dom andra stack till damnark, vi ringde till camilla och önskade henne ett gott nytt år! vi snackade ett tag sen kom hivi och hennes storasyster, vi typ snackade lite sen när vi hade drickan på bordet kom abbes mamma, pappa och en annan tant hem, vi bara omg! juste genco va skit duktig han städade undan allt efter hans kompisar innan han stack till DK! vi trodde han skulle lämna det till ayberk eller någonting.. men sen gick vi ut, och hivi och dom stack hem, sen fottade jag och megi lite flipp bilder som jag kommer lägga ut senare, vi snackade också med jazmin och änskade även hemme ett gott nytt år! vi fick vänta på abbe i 100 år, sen när han kom ångrade vi oss och gick hem.. vi va hos megi, vi åt och sen gick jag hem till mig, vi bor så närma att det inte är lönt att sova hos henne tycket jag, så när jag kom hem kollade jag och mamma klart på en film som gick på tv, den va inte ens bra, men när man börjar kolla så går det inte att sluta.. så när kl var typ 10 i 5 gick jag och la mig, sen har jag sovit ända tills kl var över 3 iaf, och nu sitter jag här och ska snart ut tror jag, men vi får se, ha ett riktigt bra 2010 alla! ;D puss.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()