men ja jag vet inte ;p

hejsan sa hahah, ja som jag sa innan så blev det ingen diana, men jag, sandra och mia åkte iaf ner till stan för att träffa diana och hennes kompis men vi hann inte, vi kom till knutan exakt 17:16 och då gick derass tåg också FAAAN! nu kommer det ta cp lång tid innan jag träffar henne. men sen halv 6 skulle vi träffa maja vid pressbyrån. men hon kom aldrig så vi väntade och väntade och väntade i 100 år kändes det som, men till sist kom hon, så sick vi in på knutan för maja förs och hon va hungrig så vi gick till mc, men hon köpte bara en dricka, sen gick vi bara runder på knutan, och efter ett tag stack vi till pistachia och så köpte dom lite nötter, sen gick vi in på 7 eleven för maja frös igen, och så satt vi där uppe och bara snackade, så berättade maja pinsamma sakner som hade hänt henne, och sandra saker som hade hänt henne, sen kom megi, så gick vi in på knutan igen för maja va skit pissig och megi skulle äta, men vi hade inga 5:or, så vi fick växla med en sån kille hahha, sen stack vi till mc igen så att maja kunde kissa och efter det gick vi ner där nere, så va vi på "lilla knutan" så började megi och sandra bråka på skoj, så en sån man som satt där med sin fru bara "nä nu får det räcka" och så snackade han om att hans fru bara hade 4 fingrar, sen när vi stog där utanför kom han ut så skojade vi med honom "morfan gå inte" och sånt, sen började han svära på finska hahahah och sen jagade han oss, jag och megi förjde efter han in igen och härmade han så fick han äkta damp så sprang vi ut till mia, maja och sandra, dom blev skit rädda så gulliga hahahha, ja men sen skulle vi hem så följde vi maja till hennes buss och sen stack vi också hem, jag och megi snackade lite i trappan sen gick jag in, och nu ska jag snacka med carro på msn, saknar henne, har inte träffat henne på hela veckan fan!! men puss.

vist är maja bara för söt?! ;D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

städat, städat och städat.

yeah!! nu är jag entligen klar med mitt cp rum!, har städat i mer än en timme nu, det suger. detta blir ett kort inlägg för jag har lite brottom för jag ska ut med sandra, ellie och en som heter rebecca som ellie känner snart, det blir någon diana idag, för jag har inga pengar just nu, och jag är inte ens v gjord.. så vi får väll ta det någon annan dag ist, om hon inte kan komma till ad såklart men det tror jag inte att hon kan idag. men nu ska jag duscha, ni får ha det bra tills ikväll alla som läser, puss.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

orkar inte stääääda.

idag vaknade jag ca halv 12, sen har jag bara suttit vid datorn och snackat med natta i tele, hon ska komma till ad nästa helg. hon ska flyttar till påarp om en månad och 20 dagar, buhuhu. kommer sakna henne som fan, saknar henne redan, och hon har bara varit borta en vecka..men iaf jag ska snart göra v mig sen ska jag städa -.- så vi får se om jag kan åka till stan och träffa diana, och ngn som heter fanny tror jag det va, saknar diana mycket! om jag inte kan komma till stan så måste vi träffas snart ändå diana!! och sen ska jag nog ut med sandra en runda innan vi får gäster.. jag orkar inte vara hemma hela dagen och jag orkar verkligen inte städa! det är något av det tråkigaste som finns, ärligt? men ja och det blev inga ögonfransar denna helgen heller, för carros moster är fortfarande sjukt, hon får krya på sig, syn dom henne att vara sjuk så länge. men nu måste jag städa vi ses senare bloggen ;), puss.

har ingen annan bild på mammas
inloggning, så det fick bli denna.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

spökrunda.

amen tjena kära blogg! idag vaknade jag kl 12, för jag skulle vara på slottet kl 2 och förbereda inför spökrunda, vi fick ändra på lite saker eftersom carro inte kom, så sandra fick vara med mig, och tham tog sandras platts nere i källaren, sen va matilda med tham ist för att emelie skulle vara där nere, för emelie ville vara på vinden och kräka med liv. sen när vi började bli klara med allt, så fick vi ta en paus, så jag, sandra, mia och tham gick och käkade på bageriet, sen när vi va klara gick vi tillbaka och då hade dom redan börjat sminka och sånt, men aja sen sa matilda att maja skulle komma, vi skulle vi möta henne vid affären för matilda såg hemsk ut med allt smink hahhah, så jag och sandra gick och mötte henne, hon är skit söt!! och lik sin syster som fan, sen började vi träna, och när vi hade tränat 2 eller 3 gånger va det tags att börja, det va fan skit kul, men jag och sandra fick ju inte synas och der va inte lika kul hah, men dom blev skit rädda, fast det va många som lekte att dom inte alls blev rädda, och sen va det skit många sånna små kaxiga idioter.. men när vi va klara så stack jag, mia, sandra, abbe, tham och megi till pizzerian, och sen kom några andra, så fick jag reda på att en tjej hade slagit felicia och hennes syster, och sen fattade jag ingenting om vad alla snackade om, men sen stack jag och megi hem, och nu har jag skit tråkigt här hemma med min mormor.
btw, tack för dagen alla, puss.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

my lindell {vv'

heeeejsan, vaknade vid typ 3. stack ut med solo, sen satt mig vid datan. och nej, de blev inget slottet idag. :( jag sov när dom samlades. haha, duktigt carro (y' men ja, idag blir de fest med lilla saknade my :D och så ska hon sova hos mig, meeega kul kommer vi ha, som alltid (a' men ja.. nyss mamma kille hem, med mat till mig och mamma, men mamma är inte hemma än, hahah. efter mamma har ätit och så.. så ska vi nog hämta my :D men nu ska jag äta, pallar intee vänta på mamma, haha, men puss på magen ;)



btw, skillnad? :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

inget liv.

Din kropp:
hur lång är du: 160 ngnting.
vilken sko storlek har du: 36.
är du nöjd med din kropp: är jag väl.. ;p
skulle du kunna plastikoperera dig: nej.
välj en sak du tycker är fulast med dig: venne.
hur mycket väger du: typ 40 ngnting.
vilken ögonfärg har du: blåa.
vilken hårfärg har du: blond.
har du lång överkropp: lagom?
har du långa armar: jag brukar verkligen mäta mina armar ju,? haha.
har du långa naglar: inte nu.
har du en finne just nu: ingenstans :d

Dina känslor, tankar och humör:
hur är ditt humör nu: toppen :d
vad tänker du på just nu: om de kommer bli kul ikv.
saknar du någon just nu: jaa.
är du kär: vetente.
är någon kär i dig?: hur ska jag vetade?
älskar du någon: aadå.
hatar du någon: mja.
hur är du om du är hungrig: typ, tjatar mycke.
hur är du om du är trött: dör av skratt.
om du sovit i tre timmar: trött?

Dina önskningar:
du skulle egentligen velat heta: de jag heter! :d
du skulle egentligen velat bo: stockholm.
din högsta önskan är: vet faktist inte.
du skulle vilja ha: kille (a'


Ditt rum:
vilken färg är det i ditt rum: typ vinröd.
har du en tv i ditt rum: ja.
har du en dator i ditt rum: ja.
har du en säng i ditt rum: ne :(
vilken färg är ditt påslakan: typ mörkrött.
har du kläder på ditt golv: hahah, ja.
har du tidningar på ditt golv: nej.
har du något annat på ditt golv: en filt, som min hund ligger på just nu, hahha.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

05:53.

tja! ville ba säga att jag har absolut inget liv som sitter uppe ensam vid denna tiden. och att.. den enda jag snackar med just nu, är någon erik, fråga mig inte vem han är?! ;o och hur han fick min msn, haha. oooch.. att imorgon är det sånt skit på slottet, vi ska typ skrämma sånna små idiuter, 97or och neråt. haha. kul endån, men ja.. jag vet inte ens vilken tid jag ska vara där.. ;| denise svarar ju aldrig på msn vafan, tönt hon e!
men jag tror nog faktist att jag måste lägga mig nu. puss och godnatt :*

- btw, bilden är grym! ;)


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

ingen maja idag.

idag skulle jag ju egentligen träffa maja, men det blev inte så eftersom hon inte har någon mobil och hon skulle komma hem klockan 2 eller 3 kommer inte ihåg, så jag kunde ju inte nå henne på något sätt alls. men vi ska träffas i helgen, och sen kanske hon kommer till vår skola på måndag! ;D lite pinsmt eftersom vår skola är så fucking mobbad, den ligger där i en liten håla helt ensam hahah. men ja istället för att vara med maja så va jag, sandra och mia med ellie och dina en liten stund sen när dom stack så va vi med abbe, megi, madde och adrian, vi snackade massa skit hahahah, som jag och megi alltid gör när vi är med varandra, så taskiga vi är, vi borde faktist sluta med sånt.. ;o ja men sen gick jag, abbe och megi hem tillsammans, så snackade vi om när vi träffade cindy och dinan första gången, och när vi träffade nadia, och när hon sov över med oss hos fanny och dom, sen bråkade och och abbe hela tiden hhahah. och sen blev megi skit pissig så jag och hon gick hem, och nu sitter jag här och ska börja kolla på en film som jag köpte på ullared igår den heter nanny diaries, det fanns bara fullt med skit där men ja nu ska jag bara säga hejdå till alla på msn sen starta filmen, puss.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

hos natalie.

goddag bloggen ;d HAHAHA! är hos natalie nu. vi har nyss käkat, ska snart börja göra v oss och sticka till maxi och köpa ansiktsmask, eller vafan de heter HAHAHA. och sen bada jacuzzi, mysmys :d sen typ film dags eller ngt,:d och vi ska fucking dygna så ni måste underhålla oss! men hinner inte skriva mer nu. måste göra v oss. uppdaterar sen! :d puss på rumpaan ;*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

ad.

ska göra v mig efter detta inlägget, för jag ska vara på slottet om en timme och träffa dina så jag måste skynda mig, sen kommer nog mia, ellie och sandra också. jag och sandra kanske ska vara med maja idag, och dina vill också vara med men jag måste frågas maja först, fast har inte hennes nummer så jag kan inte nå henne, och hon va på något läger så hon är inte inne på msn eller något sånt heller. hoppas vi kan va iaf, för jag vill verkligen träffa henne! men ja vi får se vad som händer och sker. ;p senare ikväll ska jag nog bara vara hemma och kolla på film med mamma, om hon inte ska jobba såklart. måste göra v mig nu, puss.

hahahah,jag diggar denna bilden!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

jag vill också.

Vad heter du? - denise fogelberg.
I mellannamn då? - gabriella & jasmine.
Vart bor du? - helsingborg ofc!
Trivs du där? - men aafan.
Brukar du läsa horoskop? - nej.  
Har du körkort? - nej.
Äger du några converseskor? - ja.
Favoritdjur? - hund.
Vad spenderar du dina pengar på? - fika och kläder typ.  
Senaste konserten? - har inte gått på sånt.
Antal kuddar i sängen? - 5 st. 
och Kan du baka bullar? - kanske.
Har du varit med i scouterna? - hahah, nejtack.
Bläck eller blyerts? - bläck.
Mc donald's eller burger king? - mc.
Är du allergisk mot något? - naaj.
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? - blå. 
Vad åt du till frukost? - kylling!;p
Har du haft sex idag? -  nej.
Hur svarar du i mobilen? - det beror på vem det är som ringer. 
Vem ringde du senast? - dina.
Antal timmar sömn inatt? - vet.
Sov du ensam? - ja.
Brukar du snusa? -  nejfan.
Vad innehåller din favoritnattmacka? - fan vet jag. 

SENASTE PERSON SOM...
Sov i din säng; JAAAG. ;d
Du delade en drink med; mamma.
Du gick på bio med; mins inte, men tror det va slottet.
Skällde på dig; carro tror jag, hon skriker mycket.
Skickade ett e-mail till dig; vetifan.

HAR DU NÅGONSIN...
Sagt "jag älskar dig" och menat det? - ja!
Bråkat med ditt husdjur? - hahah ja senast igår.
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? - tror inte det.

EXTRA STUFF...
Tar du droger? näää.
Dricker du? inte ofta.
Vem är din bästa vän? carolina och sen kommer sandra.
Vad är du mest rädd för? typ ehm olika.
Vilka kläder sover du i? olika.
Vart vill du gifta dig? - har inte tänkt på de.
Vem hatar du verkligen? - julia.
Har du varit kär? -  ja.
Kör du bil? - är 14 år?
Har du ett jobb? - ja -.-
Gillar du att ha folk omkring dig? - ja, men det är skänt att vara själv ibland.

STUFF...
Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på? - nej.
Är du ensam nu? - mm.
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta? - orkar inte skriva dom.
Vill du gifta dig? - nej palla.
Vill du ha barn? - ja, de är klart.

FAVORIT...
Rum i huset? - storarummet.
Typ av musik? - blandat.
Månad? - mars ofc! (födelsedag.) 

DE SENASTE 48 TIMMARNA, HAR DU...
Gråtit? - nej.
Köpt någonting? - ja.
Varit sjuk? - förkyld som fan.
Sjungit? - säkert.
Sagt "jag älskar dig"? - ja.
Velat säga till några att du älskar dem? - nej. 
Träffat nån ny person? - inte vad jag minns.
Saknat någon?- ja! ;o
Kramat någon? - ja.
Kysst någon? - nej.

SENASTE...
Låt du hörde: vet inte vad den heter. 
Film du såg: linas kvällsbok.
Dryck du köpte: vatten.
Mat du åt: kylling! hahha.
Gången du åt en 7-Eleven korv: längesen.
Människa du slog: kommer itne ihåg hahhah.
Långa telefonsamtal: typ diana?
Dusch: igår.
Irritation: min gammelmormor.

FÖRSTA....
Bästa kompis: marcus, carro, amanda eller nadia.
Jobb: det jag har nu.
Inhandlade skiva: mins inte.
Begravning: har aldrig varit på en.
Piercing/tatuering: öronen.
Fiende:
första?: mins inte jag hahahah.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

mest bara för att jag inte har något annat för mig..

Vad heter du? - carolina johansson.
I mellannamn då? - anna.
Vart bor du? - helsingborg ofc!
Trivs du där? - aadå.
Brukar du läsa horoskop? - nej :p  
Har du körkort? - moppe ja.
Äger du några converseskor? - yes.
Favoritdjur? - katt & hund.
Vad spenderar du dina pengar på? - fika och kläder.  
Senaste konserten? - har inte gått på sånt skit någon gång.
Antal kuddar i sängen? - en sån big mama, sen en sån lång kuk HAHAHA! 
och Kan du baka bullar? - nä xd
Har du varit med i scouterna? - haha nej.
Bläck eller blyerts? - bläck.
Mc donald's eller burger king? - mc wtf!
Är du allergisk mot något? - naaj.
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? - dricker typ aldrig mjölk, kan hända ibland i skolan och då är det nog blå. 
Vad åt du till frukost? - en macka med skinka på :)
Har du haft sex idag? -  nej.
Hur svarar du i mobilen? - det beror på vem det är som ringer. 
Vem ringde du senast? - natalie.
Antal timmar sömn inatt? - för lite.
Sov du ensam? - ja tyvärr :(
Brukar du snusa? -  haha nejfan.
Vad innehåller din favoritnattmacka? - coola! AHHAHA skoja, men fan vet jag. 

SENASTE PERSON SOM...
Sov i din säng; abbe å acke, eller acke å patte, minns inte :p
Du delade en drink med; denisefis :D
Du gick på bio med; minns fan inte det.
Skällde på dig; mamma.
Skickade ett e-mail till dig; venne.

HAR DU NÅGONSIN...
Sagt "jag älskar dig" och menat det? - säger aldrig till de till någon om jag inte menar de?
Bråkat med ditt husdjur? - hahahahaha, ja. kul som fan.
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? - ja, läskigt nog har jag de :o

EXTRA STUFF...
Tar du droger? näfan.
Dricker du? aadå.
Vem är din bästa vän? denise, efter de kommer natti.
Vad är du mest rädd för? natalie, när hon är dampig, då är hon farlig vettu. ;7
Vilka kläder sover du i? det är olika.
Vart vill du gifta dig? - vet inte, har inte tänkt på de.
Vem hatar du verkligen? - julia.
Har du varit kär? -  yes..
Kör du bil? - är faktist 15?
Har du ett jobb? - nej, men snart -.-
Gillar du att ha folk omkring dig? - ja, faktist. men inte alltid.

STUFF...
Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på? - nej.
Är du ensam nu? - mm :(
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta? - orkar inte skriva dom.
Vill du gifta dig? - tror de.
Vill du ha barn? - ja, de är klart :)

FAVORIT...
Rum i huset? - mitt rum! :D
Typ av musik? - blandat typ :d
Månad? - THE SUMMMMMMER!, & min födelsedag ofc! ;) 

DE SENASTE 48 TIMMARNA, HAR DU...
Gråtit? - inte vad jag minns.
Köpt någonting? - nä.
Varit sjuk? - nej, meen har hosta som fan.
Sjungit? - mm :$
Sagt "jag älskar dig"? - ja.
Velat säga till några att du älskar dem? - jaa. 
Träffat nån ny person? - japp.
Saknat någon?- men natti baby är saknad somfan!!
Kramat någon? - yes.
Kysst någon? - nä.

SENASTE...
Låt du hörde: lady gaga - love game. 
Film du såg: feel the noise.
Dryck du köpte: cola.
Mat du åt: mat.
Gången du åt en 7-Eleven korv: längesen.
Människa du slog: min mamma, aso på skoj HAHA.
Långa telefonsamtal: ngn kille tror jag.
Dusch: idag.
Irritation: mamma -.-

FÖRSTA....
Bästa kompis: anna eller denise, minns inte.
Jobb: har inget.
Inhandlade skiva: mins inte.
Begravning: karl-erik johansson. min morfars frus pappa :(
Piercing/tatuering: öronen, sen navlen.
Fiende:
första?, pahaha, tror ni verkligen jag minns de? ;o

såå, nu lyssnar jag på michael jackson - they don't care about us.
så jävla bra låt asso, älskar den!
men efter låten lägger jag mig vafan, är as trött! §

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

.... ♥

hej igen.. de blev inte att åka till natalie, för jag tvättade mitt hår med silver shampo, & om man har i de för länge så blir ens hår rosa (y' och smarta lilla carro hade ju såklart i de förlänge -.- och sen bråkade jag och mamma, så ville inte hon tillslut köra mig dit.. så de blev aldrig att jag åkte till henne, men imorgon bitti kör mamma mig till henne :) typ vid 9, 10 hahaha, om jag orkar gå upp kl 6, annars får fan min kära lilla morfar ta och köra mig! :o orkar inte ta buss, och orkar heller inte vänta på att mamma ska sluta jobba. men ja, idag har jag då inte gjort ett skit. eller jo, de enda jag har gjort är suttit vid datan, gått ut med solo, & duschat. mmm. skit kul ju. men ja, sover hos henne tills övermorgon ist dåva. & vet ni vad?!, lizzie är så jävla snäll å ska fixa så att vi får en designad header! :D kolla in hennes sjukt fina blogg; lizzietheresa.blogg.se men nu tänkte faktist jag lägga mig i min å sova, ringa någon kommer jag nog göra.. haha. för min fucking hor mobil funkar inte att smsa med! får damp på sånt äckligt skit, hatar de aso, så jävla irriterande! :s men hoppas de funkar imorgon, annars går jag fan till den fula the phone house och skjuter ddddom! ;@ hahah. men nu orkar jag inte skriva mera.. ni når mig på msn ett litet tag till, eller mobilen alltid. RING! godnatt alla sexiga! mohaha. puss :*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

2bloond4u @ bdb !

haloooo bloggen ;D vaknade vid 1 typ, utav att solo ville komma upp i min säng, och det gick tydligen inte så bra för henne. hahahahaha. sen låg jag bara i min säng i typ en halv timme och smsa med lite folk, sen stack jag ut med solo. senare idag blir de att sticka till natalie, vid typ klockan 6. måste ju såkart vara hemma tills mamma slutar jobba -.- för att inte solo ska behöva vara hemma själv.. sjukt störigt. men ja, haha. vet faktist inte vad som händer hos natalie, något kul gör vi iallafall. som alltid (y) jo.. en sak vet jag, VI SKA BADA JACUZZI & ha ansiktsmask :D fett najs! :) bilder läggs nog ut.. tror jag. men jaa, jag sover hos henne då. tills imorgoon, & vid 2,3 kommer vi till hbg igen. ska typ först ut med solo. sen träffa massa folk :dd men innan de så är vi lite i hyllinge, och träffar lite folk som natti känner :) men ja.. & juste, ;d denise är på ullared med hennes mormor & moster :) saknar cepebarnet! :( hahaha. men nu har jag inte så mycke mer att säga. ha de bra puss :*

- någon som skulle vilja göra en header till oss? :)
adda msn; [email protected] <3

                               

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

HERREGUD! :|

aso omg!, GLÖM ATT VI TAR VACCINET!!!, tänk om det händer så, ens liv är fan försört ;o hela vår fucking skola har tagit de, utom vi och typ 3 andra.. tur att vi inte tog den. 

             

Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()

SANDRAAA ÄR HEMMMMA! :DD

men tjeeena bloggen, idag vaknade jag & denise vid ungefär 12, sen tog vi en liten runda med solo de så      gjorde vi v oss. när vi hade gjort de satt vi vid datan till typ 4. efter. igentligen skulle vi till stan, men det blev inte så eftersom jag inte blev klar i tid.. duktig som jag är! :) och när klockan va halv 6 va jag tvugen att gå ut med min lilla bääbis. och denise dampa, för stan stänger ju klockan 6. när vi va påväg till bussen bestämde vi oss för att åka till väla istället. så denise köpte sin jacka, sen gick vi och kolla runder i lite affärer, och efter de så åt vi vars en mumsig glass :) sen vet jag inte vad vi gjorde, vi bara gick in i intersport och kolla på massa saker, och dog. haha! sen stack vi till busshållplatsen påvägen dit ringde sandra och vi blev sjukt glada, för vi har inte träffat henne på en vecka, hon har vatt i spanien och blivit en brun liten fis, AVUNDSJUK SOMFAN E JAG! ;| hon berättade lite om sin semester, och vi om veckan här i sverige. när vi kom hem, gick vi ut med solo, IGEN! -.- sen åt vi, och nu sitter vi här vid datan och kuuuular oss lite :) men ja, finns inget mer att berätta. men nu ska snart min mamma köra denise hem. pussen :*
 
                                                   

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

lady shemale gaga.

HAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHHAHAHHHHA! dö med oss!, SNÄLLA!, AHAHAHHAHAHAHAHAHAHA! hon är fan störd på riktigt! ja, början är störig, men ni får stå ut, spola fram eller något. HAHA, kan inte sluta dö!  
                                                                                                    
     

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

maja är snällast!

det blev inga ögonfransar för oss idag/igår, för carros moster var magsjuk och kunde inte stå rakt eller vad det va, men nästa helg så blir det. när vi kom till halmstad gick vi en lång runda med solo, när vi kom hem till henens mormor fikade vi, och sen lekte vi lite med solo och carros mormors hud som heter alfons, sen "trollade" vi lite hahah, vi är så duktiga. men iaf när jag hade jobbat kom carro coh hennes mamma och hämtade mig i stan, sen köpte vi mat och åkte hem till carro, vi satt lite vid datirn sen fick vi gå ut en lång runda med solo. vi gjorde massor med roliga saker på vågen, vi va nog ute i ca en timme. sen har vi bara suttit här vid datorn hela kvällen först jar vi kämpat med att få någon att hjälpa oss med headern, och äntligen, MAJA SKA HJÄLPA OSS, men när det blir vet vi inte, och sen har vi snackat/webbt med folk. riktigt kul har det varit, hahah.
imorgon ska vi iaf till stan, jag ska köpa en ny jacka, sen ska vi bara kolla runder lite och kanske äta där, efter det ska vi kanske till ad och träffa saknade sandra, eller hem till carro igen för solo kan inte vara hemma själv hela dagen ju. vi får se hur det blir. sov gott, puss.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

halmstad.

idag ska jag och carro till halmstad, vi ska hämta carros hund solo som jag inte har träffat på typ 1 år eller något. när vi kommer hem ska jag jobba och lite sånt, sen blir det carros moster i stan, vi ska göra lösögonfransar, yeah! kanske jag sover hos carro igen, jag vet inte, men hoppas det iaf. så vi kan bli klara med vår design på bloggen, det går ju inte så bra som ni kanske vet, är det in någon som kan hjälpa oss med headern? nu orkar jag inte skriva mer, puss. 
 

 
  
                                       

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

"nä nu jävlar" som natti brukar säga.

nä nu jävlar har vi kommit hem, vi åt på mc och hade skit kul på vägen dit ,men nu har vi verklgen ingenting att göra. ni får underhålla oss på msn, denises: [email protected]  carros: [email protected]. eller så kan ni ju ringa, nu ska vi iaf ringa till lite folk, hahah. sen blir det film eller bara sitta vid datorn, något förslag på en bra film? ni får ha det bra, puss.                         

 

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

we are back, bitches!

såja nu har vi blogg igen. carros mamma är ute och festar så det blir party hela natten här hemma, hahah nej skoja, vi ska bara mysa, kolla på film och äta godis, gottgott. fast vi ska ut och äta först, när carro är klar, hon är ju inte snabb på att göra v sig precis. men jaja nu ska jag göra carro lite sällskap så hon slipper stå framför speglen själv.

ring om ni vill något, mitt nummer: 0737216282. carros nummer: 0739616468, puss. 
 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()