nyår om 3h&10 min!

hej, nu är jag klar och ska gå till abbe kl 11 sen ska vi vara hemma hos honom med hans bror och hans kompisar också, men vi ska inte vara med dom hahah! sen ska jag, abbe och megi nog någon annan stans, rebeccas fest blev ju inställd och vi kunde inte sova hos carro men det blir nog bra ändå. nu får jag fortsätta vara med familjen och pernilla, ha det bra, och gott nytt år om jag inte hinner skriva innan 12, puss.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

sov gott!

nu ska jag lägga mig och läsa lite, sen är det nog dags för mig att sova, jag är rätt så trött, va hos megi länge och sånt, men godnatt! puss.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

snart är det nyår!

hallo! jag va i stan med megi och handlade, sen efter ett par timmar åt vi och då kom carro om jag inte har träffat på 123546 år, och det va kul! så när vi va klara gick jag och jobbade och dom gick och satt på mc, sen träffades vi och vi åkte till ad, jag och megi gick hem till henne och hon provade det hon skulle ha på nyår óch bestämmde det sista typ. sen kom hennes syskon hem, asså jag kan inte hjälpa det, men jag kan aldrig sluta skratta åt dom, dom är verkligen störda hahahahhah! sen färgade vi hår! AHAHAHAH. och sen vet jag inte vad vi gjorde resten av tiden, vi snackade och megi provade andra saker, och nina och lita höll på som vanligt hahah! sen kom jag hem fär ett tag sedan och nu har jag ätit och kollar på tv och är inne på datorn nu, men nu ska jag snacka lite med sandra så att hon inte blir ledsen buhuhuhu! haahh, puss.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

ska till stan!

hej! jag måste till stan och köpa kläder till nyår, lite efter men okej. megi ska följa med mig! :D puss.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

nattinatti!

nu är det nog dag för mig att sova, så att jag inte sover bort hela dagen.. godnatt folket! puss.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

bio - luftslottet som sprängdes!

amen tjenare! jag har varit på bio med camilla och megi idag för jag har inte hört någonting ifrån carro så jag gick med dom ist, det va faktiskt väldigt kul, jag vaknade vid 3 idag sen kollade jag på en film som gick på tv, och sen va jag tvungen att göra v mig snabbt, kl halv 8 hämtade camilla oss utanför, sen hämtade vi biljetterna och sen gick vi till max, och när det va vår tur sa han i kassan "kan jag hjälpa nästa?" camilla svarade "JAAA!" och jag kollade på megi och började skratta hon är över rolig hahah! sen när vi satt och åt kom det in 2 tjejer som började strula och sånt, bara för att få uppmärksamhet och för att irritera andra människor, inte ens ett vanligt par gör så inne på max? herregud! men det gick fan inte att äta den hamburgaren den va helt slaskig och jobbig, så vi gick till TH och köpte godis eller ja jag köpte cola sen när vi skulle betala såg vi megis 3 systrar dom satt och fika där eller någonting, så megi snackade lite med dom, sen skulle nina visa sina nya sko megi bara "du har säkert köpt såna transa skor" nina bara "kan du inte skrika lite högre?" megi bara "DU HAR SÄKERT KÖPT SÅNA TRANSA SKOOOR!" sen jag bara "megi va tyst" hahahah hon är cp, men efter det gick vi iaf till bion, den va skit bra! vi kollade på "luftslottet som sprängdes" men dom som satt bredvid mig dom snackade hela tiden om onödiga saker, mannen sa till frun att inte tappa popcornen sen efter 2 minuter tappade han dom själv så började jag skratta hahah! och dom som satt berdvid megi skrattade åt allt, det är jobbigt att vara på bio det är bättre att kolla på film hemma men det blir roligt ändå, det får vi göra om, det kanske kommer en 4:a hhaha! :D men nu ska jag fortsätta kolla på "gustaf 2" hahah, puss.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

palla rubrik!

jag vaknade vid halv 2 idag av att sandra ringde och att min mamma skrek att jag skulle ta ut diva, men såklart så tog mamma ut henne till sist hahah! sen snackade jag med sandra ända tills nu, och nu ska jag göra v mig och gå ut med ellie, sandra och DINA! HAHAHHAHAH! så ja sen när megi kommer hem ska jag va med henne och abbe, vet inte vad vi ska göra.nu ska jag göra v mig så att jag kommer ut, puss.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

saknar min carro!

hej nu har jag nyss kollat på "flickan som lekte med elden" med mamma, för jag ska se "luftslottet som sprängdes" på tisadag med megi och camilla, och carro om hon nu kunde som hon inte visste.. men jag saknar henne som fan! måste vara med henne snart asså! men ja jag va ju ute med abbe och megi innan, vi va i källaren med megis hund också hahha, så hade abbe och megi sån sjung tävling som vanligt, och dom började såklart bråka om det.. sen bråkade dom om någonting annat som jag inte pallar skriva här HAHAHAH! sen fick megi typ damp och så gick vi hem sen va dom typ irriterade på varandra, och nu är dom sura eller iaf abbe tror jag.. palla! men vi 3 ska ändå va imorgon har jag bestämmt hahah, och när jag kom hem började jag och mamma kolla på filmen så jag har inte gjort så mycket mer, nu ska jag snacka med fanny och carro på msn lite, sen läsa sen ska jag nog sova, puss.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

unstoppable!

men hejsan! jag vaknade vid 2 dag, sen gjorde jag v mig snabbt och följde med min moster till elgiganten, vi skulle köpa kamera till mig och henne, men dom va slut, så vi åkte till SIBA men där fanns ingen som jag ville ha iaf, när vi kom hem så ville mamma att vi skulle åka till brunen och köpa någonting att äta så jag och jasse åkte dit, nu är jag hemma och ska äta, och sen ska jag och mamma till jobbet, när jag kommer hem vill jag va med abbe och megi, i källaren om megi inte jobbar -.- men nu ska jag äta, puss.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

godnatt.

nu är det nog dags för mig att sova, det finns ingne rolig inne på msn längre, så jag har ändå ingenting att göra.. fast först ska jag läsa lite, godnatt vi ses imorgon, puss.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

fixat källaren lite..

hej, har inte skrivit någonting idag alls faktist, men idag har jag inte gjort så mycket, först va jag i stan med familjen, köpte parfym och kläder, sen när jag kom hem gick jag ut med abbe och fanny, vi snackade lite sen kom eddie så vi gick en runda på ad, och sen gick vi hem till fanny och eddie, vi va med deras gulliga lillebror, han är skit roligt haahah! sen sjöng vi sing star, han va jätte dukigt ju hahah! efter några timmar orkade vi inte vara inne mer, så vi gick ut, men eddie gick hem direkt typ, och sen kom megi, sen gick fanny och sen va jag, megi och abbe i hans källare och fixade lite där, det är faktist mysigt att vara där nere nu, och vid 11 gick jag och megi hem och sen har jag bara suttit vid datorn och ätit, nu ska jag fortöstta sitta vid datorn och kolla på tv, puss.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

youtube klipp.

nu är klockan omkring 4 och jag sitter fortfarande bara här och snackar med abbe, vi kollar på videoklipp på youtube på folk som sjunger så man får rysningar! http://www.youtube.com/watch?v=yd1iSeN0z6c hon sjunger riktigt bra tycker vi iaf! och han här killen också http://www.youtube.com/watch?v=g9nMawIorx0&feature=related jag tycker han är riktigt gullig, han liknar en bebis! ni måste verkligen lyssna, ni kommer dö! men nu ska jag läsa i selen twilight bok, och sen försöka sova, godnatt, puss.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

stan/abbes källare.

hej, jag va med abbe och megi i stan vi åt där sen gick vi till knutan, där någon hade lagt en sån stinkbomb hahah! så trodde 2 såna tjejer att det va vi.. men sen när vi åkte hem gick vi lite på västergård, så hade någon "fest" på lg, så kände abbe hon ena. men iaf sen kom madde dit så gick vi till abbes källare, han hittade såna gamla saker från när han gick på dagis som vi kollade på, han målade värsta tavlorna haha. sen snackade vi om allt möjligt det va roligt hahahhah! ;p för ett tag sedan gick jag hem med megi, och nu sitter jag har framför datorn och ska vara inne lite på msn och sånt, och kolla på riverside! puss.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

vet inte vad jag ska skriva.

min webb och mik fungerar inte, eller ju men jag vet inte hur jag får det att fungera, så jag kan inte webba eller någonting nu, men ska försöka fixa det så fort som möjligt.. puss.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

riverside,riverside&riverside!

"godmorgon" jag vaknade vid 3 idag och har fortfarande inte gjort v mig, jag har bara suttit vid datorn hela "morgonen", och kollat på riverside, det nya dagsavsnittet och dom gamla veckoavsnitten, nu kollar jag på veckoavsnitt 4, asså jag tycker dom är lika bra som första gången jag såg dom! varför kan dom inte göra en box med alla avsnitten i så att man kan köpa dom? jag älskar verkligen riverside, och andra avenyn, men riverside är bäst! nu när det ska sluta får jag väll bara följa andra avenyn och guds tre flickor eller vad det heter hahah.. det är faktiskt bra mobba inte mig nu (a) nu ska jag fortsätta kolla på riverside avsnitten, sen ska jag fixa lite med spotify, kan ni skicka era spotify listor till mig på msn? ha det bra nu, puss.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

julklappar.

godkväll, nu har jag varit hos daniel, varit hemme hos mig, öppnat mina julklappar! detta fick jag. inte så mycket men jag blev nöjd.
.pengar.
.pengar igen.
.dator.
.pengar en gång till.
.router.
.kläder.
.film.
.parfym.
.tandborste (heeelt onödogt, inte en vanlig men ändå?)
sen va det inte med, så det blev ingen kamera som jag önskade mig, men jag blev ändå helt nöjd, kan ju köpa en själv sen! nu ska jag vara inne lite på min nya dator, och se om webbkameran är bra, hoppas det så att jag kan webba ikväll igen! jag har ljud på datorn som fungerar woho! jag har kollat på 2 riverside avsnitt som jag har missat eftersom jag inte har varit med sandra på 2 dagar! ha en fortsatt bra jul, jag uppdaterar nog lite senare ikväll,puss.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

hohoho! :D

yes jag fick öppna en julklapp, men det va bara kläder som jag måste ha på mig idag, får alltid kläder på morgonon som jag ska ha på dagen hahahhah, men jag blev iaf nöjd med dom, fast ska inte ha tröjan nu utan senare ikväll.. det va tighit från gina, lite tjockare än dom vanliga (som jag önskade mig :D) sen en tröja från gina som är svart och röd.. och sen 2 par öronhängen och strumpor hahahah! nu sitter jag bara och väntar på att jasmine ska hämta mig (min moster) vi ska till hennes bror och vara där i några timmar, och nej det är inte min mammas bror för min mamma och min moster har inte samma pappa, och det har min moster och daniel, men dom har inte samma mamma hahah! ska vara inne lite på bdb nu och sen sätta på mig löshåret som jag typ nyss har fått tillbaks för jag glömde det hon megis systers kompis sandra, och sen har hon glömt ta med det till jobbet så att megi kunde få det och ta hem det till mig, men nu har jag äntligen fått det! :D puss.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

RIP RIVERSIDE!

rip, på lördag är sista riverside dagsavsnittet! jag kommer dö! jag vill inte att det ska sluta.. jag som älskar det! och alla skådespelarna är bäst! hoppas dom ska vara med i andra serier som jag kan följa ist för riverside!
ILOVERIVERSIDE!§§ puss.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

godnatt folket.

jag snackade typ nyss med sandra i 2 och en halv timme, och nu orkar jag inte vara uppe mer, vill bara att det ska bli "imorgon", så att julfirandet kan börja på riktigt, så nu ska jag gå och lägga mig för dagen, eller jag ska läsa först i twilight boken "om jag kunde drömma" som jag aldrig blir klar med duktig som jag är, sen ska jag sova, godnatt, vi ses imorgon alla, och god jul på er! puss.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

vad önskade jag mig?

jag önskade mig inte alls mycket i år, blev faktiskt förvånad! detta va vad jag änskade mig 09.
.dator (en bärbar bra dator MED LJUD SOM FUNGERAR!).
.kamera (bara den är bra).
.film (flickan som lekte med elden).
.kläder (blandat).
.pengar (så mycket som möjligt).
.parfym (britney spears fantasy & midnight fantasy).
sen va det ingenting mer, visst är jag duktig? :D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

JULAFTON! :D:D

HEJ NU ÄR DET JULAFTON! LÄNGTAR TILLS JAG SKA ÖPPNA MINA FINA JULKLAPPAR, OCH TILL ALLT ANNAT ROLIGT SOM HÄNDER IDAG! SÅ FORT JAG HAR ÖPPNAT DOM SÅ SKRIVER JAG VAD JAG FICK :D PUSS.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

nu, nej nu, nej nu, nej kanske inte..

åååh, jag som alltid brukar öppna en julklapp på lillejulafton, och nu är det inte så lång till kvar tills lillejulafton är över, och jag har inte öppnat någon än, har dom glömt mig eller? hahah nej skoja. men jag vill öppna, buhuhu! men jag får väll öppna en på morgonen imorgon ist, om jag får det ens hahah, jag är väll för stor för att öppna julklappar en dag innan och sånt.. men nu ska jag fortsätta göra det jag gör, ingenting! puss.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

webba!

webba med mig på msn? jag har ingenting annat för mig så underhåll mig alla! [email protected] puss.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

julafton om 2 h & 35 min..

halo!  jag sitter här och webbar med sandra och gemme, jag har varit och jobbat och ska snart städa mitt rum-.- det är ju julafton snart och då måste det ju vara fint.. jag har fått en julklapp av sandra, posters! men hon vill inte ha av mig.. för jag är hennes julklapp enligt henne, att jag alltid ställer upp för henne och blablabla, men jag tycker inte hon ska ge mig någon heller isf, för hon ställer ju alltid upp för mig med. jag ska också hjälpa mamma med julmaten som vi börjar på idag, för skilnkan tar typ 13248543 år, men nu ska jag fortsätta snacka med folket på msn, puss.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

trött, trött, trött..

hej, jag är riktigt trött, vet inte varför, har inte gjort något speciellt? men jag vaknade iaf nyss, och nu finns det 2 till paket som är mina under granen! wehow! undra vad det kan vara? jag kommer bara tråka idag, ska först jobba, sen hem och städa hela lägenheten med mamma, sen kanske, men bara kanske jag går ut.. puss.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

snackar tele med ellie!

jag och sandra fixade det där med spotify det var faktiskt inte så svårt, och nu kan nu skicka era listor till sandra så att hon blir glad! sen när jag gick hem från sandra snackade jag tele med ellie, och det gör vi fortfarande, hon berättade om allt som hade hänt idag och blablabla hahhah. jag vet inte vad jag ska göra nu, kanske kolla tv och vara inne på datorn, eller kanske gå ut med någon, men nu ska jag säga hejdå till ellie, puss.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

ni måste kolla! ;o

kolls på denna; http://mittklipp.aftonbladet.se/app/viewMovie.action?id=27353 den är skit intressant! ;o
btw, det programet som vi skulle kolla på hade inte uppdaterats så vi får tråka ist.. puss.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

mobiler på lagning..

hej, jag va med sandra och lämande 2 av mina mobiler på lagning i stan, och madde ska ge tillbaks sandras batteri sen ska jag ha det, för min ena mobil har inget batteri.. men iaf, efter det åkte vi hem till sandra och åt och kollade på riverside och andra avenyn, och nu ligger vi bara här och gör ingenting, fast nu ska vi kolla på något annat pogram på svt.se, och sen ska jag "hjälpa" henne att ladda ner spotify hahahah, puss.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

platt hår?

nu har jag nyss badat, det va skönt att ta ett bad, jag provade ett nytt shampoo och balsam som ska göra håret rakt, så man slipper platta det, så nu sitter jag och väntar på att det ska torka, hoppas det fungerar! jag ska hem till sandra sen tror jag, för jag har fortfarande inte kollat på riversides sista avsnitt, om det nu va det sista.. hoppas inte det iaf, kommer sakna det! nu ska jag hjälpa mamma och packa upp saker som hon har köpt, sen ska jag hjälpa henne att leta efter några papper, och vet ni vad? jag hittade dom papperna till min mobil, så när jag är klar så ska jag ner och lämna den på the phone house, får hoppas att sandra vill följa med mig! puss.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

julklappar..

godmorgon! jag vaknade nyss, för en gångs skull vaknade jag tidigt, jag tror jag ska va ute lite här på ad med sandra och ellie idag, det va ett tag sedan jag va med dom, eller så ska jag va med abbe fanny och eddie, jag vet inte riktigt, men nu ska jag iaf vara inne på datorn ett tag för igår va det något som va fel.. föresten så har jag köpt alla julklappar som jag ska ha köpt, men inte den till mimmi, fast den köper nog mormor, hoppas jag! och under granen finns inga julklappar till mig, jag börjar bli lite orolig.. hahah nej jag skoja, men dom ska väll köpa dom idag. ni får ha det bra, puss. 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

häftig, cool, sexig, söt, wow!

haloj, påvä till väla på bussen va det en sån sur busschaför, han dampade för ingenting.. när vi va på väla handlade jag ingenting, men megi handlade 2 tröjor, mössa, vantar, halsduk, och ingenting annat tror jag, men det va kul att bara gå och titta, fast i slutet blev det jobbigt, megi skulle in i alla affäere typ 30 gånger för att hon inte hittade någon halsduk, men som tur är hittade hon en till sist, annars skulle vi nog gått där tills det stängdes, vi åkte hem med hennes systers kompis pappa, han va skit roligt, exakt som sandra hahahah! han snackade om HA eller vad det nu va, fattade inte så mycket, men det va kul att lyssna ändå, men nu har jag varit hemma ett litet tag, läst lite i "om jag kunde drömma" (twilight) och nu sitter jag och kollar tv och äter, men nu ska jag fortsätta äta innan min mat blir kall. megi säger hela tiden häftig, cool, sexig söt, wow! men hejdå, puss.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

cp kommer sakna dig!

nu har jag gjort v mig lite och letat igenom allt för att hitta dom fula pepperna, men nej jag hittade såklart inte dom, fast mamma ska hjälpa mig att leta när hon kommer hem ikväll, för jag måste hitta dom, vill ha den mobilden jag har nu, inte någon annan.. men nu väntar jag på megi för jag följer med henne till väla fast jag inte hittade papperna, jag kan ju inte sitta hemma hela dagen och deppa för att jag inte hittade dom, någon som vill se luftslottet som sprängdes med mig och carro någon dag på lovet? camilla kanske ville och hoppas megi också vill, nu har cp slutat på vår skola och det är skit tråkigt, verkligen skit tråkigt, vi kommer inte ha någonting att göra nu, det var jobbigt att säga hejdå, jag kommer sakna henne, ärligt ingen vittra utan henne! men tur att jazze är kvar iaf så att vi har någon rolig att vara med, men nu hoppas jag att megi snart är klar för jag tänkte stänga mer datorn tills jag kommer hem nu, puss.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

tävlingen om posterna.

hej igen hahahah, nej som jag trodde så va det inte jag som vann, jag tror aldrig jag har vunnit något i hela mitt liv, och jag va ganska säker på att jag inte skulle göra det denna gången heller, tack anton :( hahah nej skoja, men det va kul att vara med i en av hans tävlingar, hoppas det kommer fler! puss.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

det va en sak till.

carolina ska ju inte ha bloggen med mig mer, för hon är så tråkigt och taskig. så nu blir det bara jag som ska skriva, och jag har inte så mycket tid till det, så ni får ursäkta om det inte blir så mycket när det är skola.. men nu är det lov och då kan jag skriva! puss.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

ååh vad jag hatar detta!

hej! min mobil är sönder, och jag hittar inte garantin eler vad det heter, nu vet jag inte vad jag ska gör, jag skulle egentligen med megi till väla, men om jag inte hittar den så kan jag in åka, jag måste läman in min mobil på lagning, klara mig inte utan den! nu har jag min mormors gamla mobil, helt skruttigt och söt.. ja men skit samma nu ska jag göra v mig, sen ska jag KANSKE med megi till väla, det beror ju på. puss.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

snöigt.

hesan, jag har inte skrivit på väldigt länge nu, men har inte orkat, har varit så mycket i skolan och min dator har vait helt cp, men får väll börja skriva lite nu på lovet igen. idag jobbade jag först sen sov jag hur länge som helst, fanny väckte mig vid 2 tror jag det var för hon undrade om jag och hon skulle följa med nadia till väla, men det är så mycket folk nu så vi ville inte, och abbe svarade inte.. sen va jag med dina ett tag, och efter det kom fanny, abbe och eddie, sen sa dom att nadia ville va med oss på ad, men hon kom aldrig, vi va på centrum hela dagen typ, och där träffade jag, fanny och dina, sandra ellie och dalia, så vi va med dom lite sen skulle sandra och dalia hem, så stack ellie också. jag, fanny och dina gick in i pizzerian, jag åt där, sen skulle fanny hem och äta, så jag och dina va där själv, det va 2 såna cp killar som satt där och kollade hela tiden, sen kom det in en sån konstig tjej, så dian började skratta, och jag kunde inte hälla mig, men jag va tvungen att betala, och då stack dina bara ut, så där stog jag och skrattade, lite pinsamt men vad ska man göra.. jag följde e dina hem så att hon kunde äta, sen va vi där och sen slutade min mobil fungera, så om nu smsar och jag inte svarar så vet ni varför! jag ska lämna den på lagning imorgon. men iaf, efter jag hade varit hon dina gick jag hem, sen kom abbe och fanny och knackade på mig, så vi gick ner på ad, det va någon som tog sönder glas på vår skola, inte kul alls, för dom förstör bara för oss, vi kan inte göra någonting eftersom dom alltid förstör någonting på vår skola, och det är faktist inte gratis att laga! men jaja, fanny skulle hem efter ett tag så abbe följde mig en bit, och när jag kom hem lästa jag i twilight boken, som jag akdrig blir klar med -.- hahhah. sen somnade jag ne liten stund, och nu för ett tag sedan kollade jag och mamma på en jätte rolig film på tv hahah, men nu ska mamma ha datorn igen.
btw, dett är mysigt att det snöar!  godnatt, och puss.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

jag tävlar! :D

hejhej jag är med och tävlar om 2 posters från antons rum i riverside! och den ena är på twilight! och den andra vet jag inte med den är iaf från hans rum! och jag vill vinna! för jag älskar riverside och twilight! och jag kollar på riverside det varja dag minnst en gång! låt mig vinna snälla anton, ilu! ååh jag vill verkligen vinna! men ja man får hålla tummarna! och nu ska jag typ göra v mig och vara lite på bdb, för sen ska jag hem till sandra och gissa vad vi ska göra? kolla på riverside, den bästa serien! jag va inte i skolan idag för jag är sjuk -.-, men jag måste ändå kolla på riverside, och min dator har ju inget ljud så jag får gå hem till sandra fast jag inte får gå ut av min mamma eftersom jag måste vila, men ja nu måste jag kolla klart på bdb, puss (på anton :D)
kan inte lägga upp bilder för min dator har problem.

på bilden står det
: tävla med anton gyllensten från riverside! priserna är 2 posters från patrik boströms rum från serien riverside. signad av skådespelaren anton gyllensten. allt du behöver gör är att kommentera varför just du skall vinna, samt lägga upp denna bilden på din blogg och länka till min blogg, www.anton-g.blogspot.com LYCKA TILL!

såhär kommenterade jag:
jag tycker att jag ska vinna för att jag altid kollar på riverside, varje dag, och för att mitt ljud på min dator är sönder så jag kan inte kolla på det hemma, så jag går oftast hem till min kompis sandra och kollar på det där, om det inte går hemma hos henne så går jag hem till någon annan, för jag missar aldrig ett endaste dagsavsnitt! och för att jag är sjuk idag och ändå ska jag ta mig till sandra och kolla på riverside, för att jag älskar det och jag älskar även twilight, och dig anton SÅKLART! och för att jag läser din blogg väldigt ofta och jag kollar din bdb varje gång du lägger in något nytt, och på det sättet har jag kunnat nominera dig till åkert gay/bi på gaygalan, och jag har fått många från helsingborg att skriva sina namn på http://www.namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=4038 så att riverside kanske få fortsätta efter jul för det vill jag verkligen! jag hoppas du väljer mig och låter mig vinna, för jag diggar dig jag diggar dej jag digg digg diggar dig. Jag digg diggelidiggdigg diggar dig inte så smått utan TILL MAX! och därför skulle det vara kul att ha något som du har signerat! PUSS PÅ DIG ANTON GYLLENSTEN!<33 jag hoppas att du väljer mig!/denisefogelberg!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

hejdå.

hej.
jag pallar inte med blogg mer.
hejdå.

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

plugga,plugga&plugga.. igår va jag&kollade på new moon igen!

hejhej, va inte i skolan idag, för jag mådde inte så bra, men nu mår jag mycket bättre, ska snart till fanny, och plugga med abbe, eddie och fanny, har riktigt mycket läxor denna veckan, men hinner inte skriva mer nu, ska göra v mig.
btw, va och kollade på new moon igen med sandra och selen, vi träffade madde och hennes pappas fru, som är skit cool :D puss.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()